Gratis Hjem LEVERING ved køb over 350 DKKNye Nike LunarEpic Flyknit Kvinder løbesko Sort / antracit / Volt / Hvid - NIKE på 36
Nye Nike LunarEpic Flyknit Kvinder løbesko Sort / antracit / Volt / Hvid - NIKE på 36
Nye Nike LunarEpic Flyknit Kvinder løbesko Sort / antracit / Volt / Hvid - NIKE på 36
Nye Nike LunarEpic Flyknit Kvinder løbesko Sort / antracit / Volt / Hvid - NIKE på 36
Nye Nike LunarEpic Flyknit Kvinder løbesko Sort / antracit / Volt / Hvid - NIKE på 36
    REVOLUTIONERENDE RIDE. EPIC RUN.    Bygget til fremtiden for løb og dem, der vover at lede det, Nike LunarEpic Flyknit Kvinders løbesko leverer en upåklageligt jævn kørsel og en næsten umærkelig, second-skin pasform.    Vanishing Fit I midten stigning Flyknit øverste er designet til at fungere som en naturlig forlængelse af dit ben, så kun den fantastiske følelse af dæmpning fode. Den nær-sømløse, konstruktion i ét stykke er vævet mere åbent i områder, hvor din fod og ankel brug større stræk og åndbarhed, og strammere i områder, der kræver mere styrke og støtte.    Fluid Føl De bløde, kurvede Lunarlon mellemsål har præcisions-lasered snit på siderne, der kollaps under footstrike, leverer en perfekt glat overgang fra hæl til tå.    Superb Blødhed Trykket-kortlagt ydersål funktioner Lunarlon bælg på centrale områder for at give målrettet dæmpning. Laser nedskæringer på bælgene bidrage til at absorbere virkningen under spredning det mere jævnt over foden.    Mere DetailsFlywire integreres med snørebånd til et dynamisk, støttende fitSkin-lignende overlay på hælen for ekstra structureFused skum mellemsål for øget holdbarhed uden brug af lim eller cementsLaser-cut ydersål giver stor multi-overflade tractionWe anbefale du bære denne sko med løbesokker -Højde af sokken er op til dine personlige preferenceComes med to sæt sockliners, 4mm og 6mm, så du kan finjustere for en optimal fitWeight: 6,55 ounce (kvinders størrelse 8) Offset: 10mm Flyknit OriginsNike Flyknit teknologi blev inspireret af tilbagemeldinger fra løbere, der søger en sko med lunt (og næsten ubemærket) anfald af en sok. Nike indledt en fireårig mission med hold af programmører, ingeniører og designere til at skabe den nødvendige teknologi til at gøre strik overdel med statiske egenskaber til struktur og holdbarhed. Så den præcise placering af støtte, fleksibilitet og åndbarhed-alt i ét lag-raffineres. Resultatet er en fjerlet, formfitting og næsten problemfri øvre.
Nye produkter for december

Betalingsmetoder

Alle vores metoder for anvendelse betaling sikre forbindelser og er garanteret af banker, vi arbejder med, så købet er helt sikkert.

Betalingsmetoder

Transportsystem

Vi sender med USA og Storbritannien DHL rundt om i verden. COD og UPS EU.

transportsystem
Copyright © www.bruhnure.dk Alle rettigheder forbeholdt..