Gratis Hjem LEVERING ved køb over 350 DKKInnovation Nike Free RN Motion Flyknit Kvinders løbesko Wolf Grey / Volt / Off White / Black - NIKE på39
Innovation Nike Free RN Motion Flyknit Kvinders løbesko Wolf Grey / Volt / Off White / Black - NIKE på39
Innovation Nike Free RN Motion Flyknit Kvinders løbesko Wolf Grey / Volt / Off White / Black - NIKE på39
Innovation Nike Free RN Motion Flyknit Kvinders løbesko Wolf Grey / Volt / Off White / Black - NIKE på39
Innovation Nike Free RN Motion Flyknit Kvinders løbesko Wolf Grey / Volt / Off White / Black - NIKE på39
    Dynamisk FLEKSIBEL. NATURLIGT SUPERIOR.    Nikes mest naturlige tur til dato, Nike Free RN Motion Flyknit Kvinders Running Shoe er udstyret med en støttende, i overensstemmelse Flyknit øvre og en revolutionerende ny mellemsål mønster, der gør det muligt for sko til at udvide, flex og kontrakt med foden under hvert trin-så du kan flytte mere frit end nogensinde før.    Superior Natural Movement Den næste generation af Nike Free mellemsål udvider i flere retninger takket være en helt ny tri-stjerne mønster, tilføjer en ny dimension af fleksibilitet, der leverer maksimal dynamisk bevægelse med hvert skridt. Plus, er hælen afrundet til efterligne formen på din fod og rul naturligt med jorden.    Forbedret afbøde dual-density mellemsål bruger en blødere skum kerne direkte fode og en lidt fastere skum luftfartsselskab til at levere Cushioned komfort og holdbarhed til en glat, naturlig ride.    Pasform Stærk, single-søm Flyknit omfatter garn elastisk polyester til en komprimerende pasform, der bevæger sig fejlfrit med foden, som du kører. Flywire kabler vævet ind i den øvre kan strammes gennem snørebånd til dynamisk støtte.    Mere DetailsNotched krave for let på og offRounded hæl til naturlige udbredelsesområde motionLightweight solid gummi segmenter under tå og hæl for øget trækkraft og durabilityWeight: 5,8 ounce (kvinders størrelse 8) Offset: 4mm Nike Free Origins Efter at have lært, at Stanford atleter havde trænet barfodet på universitetets golfbane, tre af Nikes mest innovative og kreative medarbejdere satte sig for at udvikle en sko, der følte sig naturlig og vægtløs, svarende til bare fødder. Holdet brugte otte år på at studere de biomekanik løbere fødder i bevægelse. Resultaterne gav en dyb forståelse af fodens naturlige landing vinkel, tryk og tå position, så Nike designere til at bygge en utraditionel og fleksibel løbesko indefra og ud.    Nike Flyknit OriginsNike Flyknit teknologi blev inspireret af feedback fra løbere, der søger en sko med lunt (og næsten ubemærket) anfald af en sok. Nike indledt en fireårig mission med hold af programmører, ingeniører og designere til at skabe den nødvendige teknologi til at gøre strik overdel med statiske egenskaber til struktur og holdbarhed. Så den præcise placering af støtte, fleksibilitet og åndbarhed-alt i ét lag-raffineres. Resultatet er en fjerlet, formfitting og næsten problemfri øvre.
Nye produkter for december

Betalingsmetoder

Alle vores metoder for anvendelse betaling sikre forbindelser og er garanteret af banker, vi arbejder med, så købet er helt sikkert.

Betalingsmetoder

Transportsystem

Vi sender med USA og Storbritannien DHL rundt om i verden. COD og UPS EU.

transportsystem
Copyright © www.bruhnure.dk Alle rettigheder forbeholdt..